PR-cikk elhelyezés

Linképítés PR-cikkek megjelentetésével

seo pr linkepites

A blogban megjelenő Public relations cikk releváns szövege biztosítja a benne elhelyezett link hatékonyságát a megcélzott oldal Google előresorolásában. Ajánló weboldal: Termék - Árucikk - Szolgáltatás. Ajándékok. Honlapajánló.

A meddőség és ami mögötte van

2023.06.17. 09:32 seo-linképítő

meddoseg.jpg

Elkeserítő érzés, amikor egy fiatal pár gyermekvállalás mellett dönt, de nem járnak sikerrel. Hosszú huzavona szükségeltetik, mire kiderül, hogy melyik félnél van a hiba és van-e lehetőség arra, hogy közös gyermekük szülessen.

A problémát számos betegség is előidézheti

A nőknek vigyázni kell, hogy fenntartsák a szervezetük megfelelő zsírszintjét, ha ez ugyanis nincs meg, akkor felborulhat a hormonális egyensúly, így pedig akár még a peteérés is elmaradhat.

Milyen ételekkel fokozható a termékenység? (nőknek és férfiaknak egyaránt)

A magas mangán tartalmú ételek (amelyek fokozzák az ösztrogén hatását) kedvezően hathatnak a fogamzásra:

  • zab, barnarizs
  • húsfélék, belsőségek, szárnyasok
  • búza
  • szójabab, mandula
  • Graham kenyér
  • gesztenye
  • rozskenyér
  • borsó
  • zöld főzeléknövények
  • esszenciális zsírsavak: tengeri halak
  • A, B, C, E vitaminban gazdag ételek

TUDTA?

A C-vitaminnak köszönhetően a hímivarsejtek összetapadása jelentősen csökken, ami javítja a nemzőképességet!

A tudományos vizsgálatok bebizonyították, hogy az ondóban található hímivarsejtek száma jelentősen csökkent az elmúlt évtizedekben a férfiaknál. Ennek oka a stresszes életmódban, a helytelen táplálkozásban, a vegyszerekben és a környezetszennyezésben kereshető!

Milyen szokásokat, ételeket érdemes mellőzni, ha gyermeket szeretnénk? (nőknek és férfiaknak egyaránt)

  • érdemes minél kevesebb finomított élelmiszert fogyasztani (ami liszttel és cukorral készült)
  • az alkoholfogyasztás is ártalmas lehet: akadályozza a B-vitaminok és ásványi anyagok felvételét (különösen a cinkét és vasét)

Az elhízás szintén csökkenti a fogamzás esélyeit. Az egészéges, változatos táplálkozás nagyon fontos. A túlsúlyos nők esetében egyébként is sokkal több rizikótényező van, mint a normál testsúlyú hölgyek esetében (terhességi cukorbetegség, magas vérnyomás)

Így, ha tudatosan készülünk a gyermekvállalásra, akkor érdemes előtte a súlyfölöslegünktől megszabadulni és figyelni a megfelelő tápanyagbevitelre.

Ha gondunk adódik a fogyással, akkor fordulhatunk a fogyasztószerekhez is, amelyek rövid idő alatt segítenek abban, hogy ledobjuk a pluszkilóinkat, azzal, hogy egyszerűen nem leszünk éhesek és csak annyit és azt eszünk, amire a szervezetünknek szüksége van.

A sibutramine hatóanyag az egyik legnépszerűbb a sorban, biztonságosan használható és valóban hatékony. Azonban mindig figyeljen oda, hogy csak eredeti 20mg-os sibutramine megvásárlása mellett döntsön, nehogy hamisítványt vegyen meg!

Szólj hozzá!

Címkék: vásárlás egészség életmód termék webáruház

A bejegyzés trackback címe:

https://linkepito.blog.hu/api/trackback/id/tr2318148050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása