PR-cikk elhelyezés

Linképítés PR-cikkek megjelentetésével

seo pr linkepites

A blogban megjelenő Public relations cikk releváns szövege biztosítja a benne elhelyezett link hatékonyságát a megcélzott oldal Google előresorolásában. Ajánló weboldal: Termék - Árucikk - Szolgáltatás. Ajándékok. Honlapajánló.

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

6 hasznos kerti gép gazdálkodók számára

2021.12.08. 08:53 seo-linképítő

Az alábbiakban összegyűjtöttünk 6 hasznos kerti gépet gazdálkodók számára, amikkel nagyban megkönnyíthető, hatékonyabbá tehető számos kapcsolódó munkafolyamat.

szerszamvaros.jpg

A kerti munka valamint a kerti gazdálkodók esetében számos gépre lehet szükség, hiszen ahány udvar annyi féle feladat, amikhez mind külön eszköz szolgál segítségünkre a precíz és biztonságos munkavégzés érdekében. A mostaniakban megemlítjük a 6 leghasznosabb kerti gépet gazdálkodók számára, amik segítségével egy munkafolyamat sem okozhat nehézséget a kert körül.

1, Kapálógép

Ahhoz, hogy növényeinknek a fejlődése gyorsan és egészségesen haladjon, szükségünk van arra, hogy rendszeresen eltávolítsuk a gyomokat valamint a földünk forgatása is hasznos ebben az esetben. Nagyon sokan tudják a gyomok rendszeres eltávolításának a fontosságát, de azt hogy a talajnak a forgatása mikben is segíthet minket, már kevesebben ismerik. Talajunk rendszeres forgatásával annak nedvességtartalmát őrizhetjük meg, ennek köszönhetően nem kell olyan gyakran öntöznünk.

Egy kapálógép ezekben az esetekben rendkívül hasznosnak bizonyul, hiszen sokat segíthetnek munkánkban ezen a téren. Találhatunk köztük elektromos valamint benzines verziókat is így kedvünk szerint választhatjuk ki a számunkra megfelelőt, ám azt jó, ha tudjuk, hogy a benzinesek ezen a téren jobbnak bizonyulnak.

2, Ágvágó

A faágak vágása valamint metszése korántsem egy egyszerű feladat, hiszen elérésük és hozzáférésük okozhat nehézségeket. Ágvágók területén megtalálhatjuk a hagyományosabb kivitelű kézi darabokat valamint az elektromosakat is egyaránt, amiknél egyaránt válogathatunk teleszkóppal rendelkező darabok közt is.

3, Láncfűrész

Egy láncfűrész nemcsak ipari munkák esetében jöhet jól, hanem otthon a ház körüli munkáknál is hasznát vehetjük, ami esetében jó, ha előre tudjuk, milyen célokra használnánk a gépet majd utána, ehhez igazodva választanánk ki a számunkra legmegfelelőbb darabot. Itt is megtalálhatjuk az elektromos valamint a benzinmotoros fajtákat, amik egyaránt nagyon jó megoldásnak számítanak, ám mégis a benzines az, ami jobb választás lehet számunkra, ha nagyobb munkákat is végeznénk, mint például fakivágást.

4, Elektromos permetezőgép

Egy kertész vagy gazdálkodó számára nélkülözhetetlen az, hogy megfelelő permetezővel rendelkezzen, hiszen ez a kulcsa annak, hogy egészségesek és kártevő mentesek legyenek a növényeik.

A permetezőgépek terén is számos kivitel közül válogathatunk, mint például az alábbiak:

  • kézi,
  • szivattyús,
  • akkumulátoros,

5, Fűnyíró

Napjainkban a fűnyírók terén is találkozhatunk benzines és elektromos típusokkal is, amik szerencsére egyaránt képesesek ugyanazt a teljesítményt nyújtani, így nem kell tartanunk attól, hogy az elektromos verziók kevesebbet tudnának. Elektromos kiviteleknél elmondhatjuk még, hogy használatukkal sokat tehetünk környezetünk védelméért, viszont sajnos áruk kicsit magasabb, mint a benzines verzióké.

6, Fűkasza/fűszegély nyíró

Nagyobb kertek esetében remekül jöhetnek a fűkaszák és a fűszegély nyírók, hiszen segítségükkel kertünkben azokon a részeken is könnyedén lenyírhatjuk a füvet, ahol amúgy nehéz feladat lenne egy rendes fűnyíróval. Ezen a téren is találkozhatunk elektromos valamint benzines típusokkal is, amik egyaránt alkalmasak bármilyen kert körüli feladat elvégzésére.

Szólj hozzá!

Címkék: termék kert otthon webáruház gépek

A kaktuszok teleltetésének lehetőségei

2021.12.02. 20:03 seo-linképítő

A kerti szerszámok Gardena márkától segítségünkre lehetnek, hogy átültethessük és teleltethessük a kedvenc pozsgásainkat, a kaktuszokat.

gardena.jpg

Kevesen tudják, de a kaktuszok nemcsak a déli országokban vészelik át a telet, hiszen nálunk is megannyi fajtája megtalálható. Persze vannak egyedek, amiket inkább a mediterrán vidékre érdemes beszerezni, azonban hazánkban szintén rengeteg növény bírja a hidegebb időt, csak meg kell találni a megfelelő teleltetési módszert. Lássuk, hogy milyen lehetőségeink vannak erre!

A kaktuszokról röviden

Minél jobban távolodunk az Egyenlítő vidékéről, annál komplikáltabb megoldásokat kell alkalmaznunk, ami a kaktuszok nevelését illeti. Nálunk inkább ezek teleltetése lehet trükkösebb, hiszen a növények nem bírják a mínusz fokokat, de sokféle a túl meleg, fűttt lakást sem viseli annyira könnyen. Sokan úgy gondolják, hogy ezek csak a sivatagokban éldegélnek boldogan, pedig még ott is hűvösebbek az éjszakák, amikor a kaktuszok töltődni tudnak.

A sikeres termesztéshez nem árt tisztában lenni a kaktuszok fejlődésével és azok jellegzetességeivel. A pozsgás zöldek szinte bárhol remekül mutatnak, ráadásul nem igényelnek túl sok törődést sem, ha kapnak elég meleget és napfényt. Ezek ugyanis a gyökerekben, a szárukban és persze a levelekben tárolják a vizet, így történhet meg az, hogy jól bírják a hetekig vagy hónapokig tartó szárazságot is.

Azt azonban nem árt tudni, hogy nem minden pozsgás egyed kaktusz, így érdemes előbb tisztába kerülni azzal, hogy milyen virággal is kell szembenéznünk. Ezt követően már könnyebben tudjuk majd őket eltenni a téli hónapokra.

Szólj hozzá!

Címkék: termék otthon webáruház

Milyen fülbevalót válasszunk az őszi szettünkhöz?

2021.09.23. 16:48 seo-linképítő

Az alábbiakban részletesebben foglalkozunk azzal, hogy milyen fülbevalót válasszunk az őszi szettünkhöz a jelenlegi divatirányzatok közül és honnan vásároljunk.

fulbevalo ekszerwebshop

 

Egy fülbevaló kiválasztása sosem egyszerű dolog, főleg akkor nem ha például egy őszi szettünkhöz választanánk ékszert. Ezért cikkünkben segítséget nyújtunk ahhoz, hogy milyen fülbevalót válasszunk az őszi szettünkhöz.

Aszimmetrikus fülbevalók

A 2021-es szezon őszi ékszer trendekből az egyik első helyen az aszimmetrikus fülbevalók állnak. Azok közül is a feltűnő és jellegzetes darabok kerülnek a középpontba.

Igazán különleges fülbevaló párokat rakhatunk össze ebben a trendben, akár színben és méretben eltérőket is, a lényeg hogy egy izgalmas aszimmetriát adjuk arcunkhoz egy fülbevaló pár segítségével.

Csillogó fülbevalók

Idén újra visszatér a húszas évek divatja mivel erre az időszakra a felszabadultság és a féktelenség volt a legjellemzőbb, lehetetlen nem szeretni ezt a stílust.

Ősszel minél csillogóbb egy ékszer annál divatosabbak vagyunk, erre a legjobb példák a Swarovski ékszerek, amik élénk ragyogást biztosítanak számunkra amivel könnyedén kitűnünk a tömegből ősszel is.

Szólj hozzá!

Címkék: divat ajándék ékszer termék webáruház

Amulettek a pozitív energiáért

2021.07.22. 16:47 seo-linképítő

A karkötő webshop termékei között számos pozitív energiájú amulettes darabot is találhatunk, amik közül biztosan mindenki talál tökéletes kiegészítőt.

ékszerwebshop amulett

Van pár olyan apró kiegészítő, amely pozitív hatással lehet az egészségünkre és a lelki világunkra egyaránt. A kis tárgyak mágikus erejét már az ókorban is ismerték, mint az egyiptomiak, mind pedig a görögök. Mivel ők hittek a pozitív energiában, így nem véletlenül tartották mindig maguknál ezeket a kiegészítőket. De vajon milyen amulettek léteznek manapság a pozitív energia jegyében?

Az amulettek története

Az állatfigurákat az ókorban főleg nyakláncként és ékszerként viselték előszeretettel. Emellett a talizmánok égitesteket, színes kavicsokat és kagylókat is formáltak, amiket azonban nemcsak kiegészítőként hordtak. Akik azonban hittek ezekben az amulettekben, ők úgy hitték, hogy valamiféle védőburokkal látták el magukat, amivel túlélhetnek bármilyen halálos járványt, esetleg háborút.

Ahogy telt az idő, úgy egyre kisebb jelentőségük volt ezeknek a kellékeknek. Az ókori hiedelmek azonban máig fennmaradtak, ráadásul még olyan személyek is jó szerencsét tulajdonítanak nekik, akik amúgy nem hívők. A talizmánok kínálata azonban mára már hatalmas lett, hiszen egyre többen gyártanak különleges ékszereket.

Szólj hozzá!

Címkék: ajándék termék webáruház

Prémium linképítő projektek - honlap-SEO

2021.07.20. 16:05 seo-linképítő

SEO cikk: Linképítés emelt szinten

seo-pr-cikk.jpgA kisvállalkozások és egyéni vállalkozók ritkán engedhetik meg maguknak, hogy budapesti keresőmarketing ügynökség szolgáltatásait vegyik igénybe. Kétségtelenül magas a prémium linképítés ára. ráadásul a szolgáltatás gyakran mást takar. Az olcsóbb megoldást keresők segítségükére siet a virtuális honlapszerviz azzal, hogy erős weboldalakon releváns szövegkörnyezetet épít prémium linkek elhelyezéséhez többek között az alább következő projektek keretében.

SEO célú PR cikkek megjelentetése

A SEO PR cikk olyan marketingszöveg, amely a keresőoptimalizálásban a releváns kontextus szerepét játssza. A publikálásuk célja, hogy a bennük elhelyezett link hatékonyan támogassa a hivatkozott weboldalt. A módszer igen népszerű, de nem szerencsés, ha a SEO-szakembernek egyedüli eszköze, mert a a bejövő linkek túl egytípusúak lesznek, ha mind cikkből származik.

Szólj hozzá!

Címkék: keresőmarketing seo linképítés

Auto-SEO: önfenntartó keresőmarketing

2021.07.02. 21:02 seo-linképítő

Amikor a felhasználó optimalizál

seo-google-elso.jpgElső helyen maradni a Google-keresőben még nehezebb, mint az oda kerülés. Egy ezzel kapcsolatos SEO-szakmai megfigyelés: ha a honlap optimalizálási kulcsszó nem túl preferált és sikerül az organikus találatok közt az első helyre kerülnöd, akkor könnyen előfordulhat, hogy további erőfeszítéseket már nem kell tenned, mert a feltornászott weboldal akkor is megtartja a top helyezést, ha később már nem támogatod, idővel akár a linprofilt is leépítheted.

Ilyenkor ugyanis az történik, hogy a nem túl keresett kifejezésre ráguglizók sorra a te oldaladat találván a lista élén: rá is kattintanak. Ha pedig rákattintottak, az egy icipici piros pont a Nagy Guggola adatbázisában, odakerül az adott kulcsszót és az adott webhelyet összekötő gráf információcellájába. A lassan, de folyamatosan szaporodó adatok alapján az algoritmus egy idő után honlapodat hiteles helynek minősíti, és akkor is megtartja az első helyen, ha egyébként akár vannak a listán alatta masszívabb szájtok:

Szólj hozzá!

Címkék: keresőmarketing seo

Laptop táska divat – és más kiegészítők

2021.06.28. 15:04 seo-linképítő

Márkás laptop táska a divat

- a linképítő.blog bemutatja ezen az optimalizált webfelületen a menő laptoptáskákat: termék marketing Google támogatással -

gucci-laptop-taska.jpegA Gucci a nyerő

Ha arra használjuk laptop számítógépünket, amire kitalálták: azaz ha magunkkal visszük mindenhová, akkor elengedhetetlen kellék a laptop táska. Ha pedig táskáról van szó, biztosak lehetünk abban, hogy a táskadivat is befigyel.

A notebook szállítására és védelmére szolgáló kiegészítőre elsősorban azoknak van rá szüksége, akik különböző helyen dolgoznak a táskakomputerrel, és élesen merül fel annak biztonságos szállítása. A mobil használat során a jól kialakított táska nemcsak védelmet nyújt a mechanikai sérülésektől, hanem számos egyéb tartozék is elfér benne, néhány pendrive, DVD, okmányok, legtöbb táskában a laptop töltő és kábel is elfér. Jó ha a táska fala, alja, rekeszei rázkódástól és ütődéstől védő anyagból készülnek. A szaküzletekben különböző színű és fazonú táskák közül választhatunk. De nemcsak itt akadunk rájuk. Hanem, bizony, a divatüzletekben és márkaboltokban is.

Szólj hozzá!

Címkék: divat termék linképítés

Infralámpa használata - Infraterápia

2021.06.24. 17:17 seo-linképítő

Hogyan használd az infralámpádat?

Ez a PR-cikk eligazít abba, hogyan és mire használd gyógyításra az infralámpát. A villanyárammal működő infra eszközök 5.000 Ft-tól beszerezhetők a webáruházak gazdag árucikk-kínálatából. Távoli infravörös sugarak alkalmazása a gyógyászatban és a terápiás célú otthoni kezelésben.

infralampa-infraterapia.jpgInfralámpa terápia

A látható fény a legismertebb elektromágneses sugárzás, fölötte az UV-sugárzási sáv, alatta az infravörös tartomány található. Mindhárom spektrumnak óriási a szerepe az ember szervezet működésében. Ismerjük például az ultraibolya fény romboló hatását (ez ellen védekezünk UV-szemüveggel, naptejjel), de ismerjük szerepét a D-vitamin termelődésében is. Az infravörös sugarak hatása is lehet káros, az erős hőhatás okozhat például égési sérüléseket, mégis inkább jótékony hatásairól ismerszik meg. A láthatatlan természetes infrafény, vagyis a hősugarak legfontosabb forrása a Nap, de előállíthatjuk mesterségesen is tűzrakással vagy az elektromos energia hőenergiává alakításával. Háztartásunkban például az infrafűtés eszközei végzik ezt a feladatot, de nyitott teraszokon is jól alkalmazható melegítésre például a kültéri infralámpa vagy más olyan hősugárzó berendezés, amely nem annyira a levegőt, hanem a hatókörébe eső objektumokat melegíti.

Szólj hozzá!

Címkék: egészség termék

Optimalizált műanyagok, lambéria

2021.06.20. 09:31 seo-linképítő

A műanyaggyártás optimalizálása

műanyag optimalizálás - seoA műanyag eszközöket egyelőre nem tudjuk nélkülözni. Környezetvédelmi szempontból a rotációs gyártás a legoptimálisabb megoldás IBC tartályok, műanyag ipari tálcák előállítására. Rotációs öntéssel gyárthatók a következő műanyag eszközök: lambéria, konténer, ciszterna, ipari tartály, folyadéktároló hordó, kármentő tálca, ivóvíz tároló hordó. A gyűjtőtálcák a folyadéktároló, négyszögletes IBC tartály alatt kerülnek elhelyezésre környezetvédelmi megfontolásból. Minden ipari műanyag tartály biztonságot érdemel, ahogy a benne tárolt veszélyes anyagok is. A gyártás is erre irányul, akár műanyaghegesztéssel, akár rotációs termoplaszt technológiával történik az eszközök és termékek előállítása.

Szólj hozzá!

Címkék: keresőmarketing termék

A sötét internet és a Facebook

2021.06.15. 17:35 seo-linképítő

SEO-hír: A sötét internetről is elérhető lesz a Facebook az Androidos platformon

Keresőmarketing és PR


sotet-internet.jpgOrbot jön az .onion helyett. A Facebook saját alkalmazásában legálisan használható támogatást az az androidos Orbot apphoz, mely a Tor Projecthez is hozzáfér. Az elvileg anonim hálózatról történő Facebookozás azonban továbbra sem lesz teljesen névtelen a keresőmarketing területén.

A közösségi oldal üzemeltetői az utóbbi időben rengeteg marketingfogással igyekeznek bővíteni, amúgy is népes felhasználói táborukat. Az antirasszista kampányüzenetek után, most a „privát” internet használóit célozták meg, tehát a rendszer androidos változatába integrálja a Tor képességeit.
Ahhoz, hogy elérhessük ezt, telepítenünk kel az Orbot appot okostelefonunkra , és a Facebook alkalmazás beállításaiban is engedélyeznünk kel azt. A program ezután minden értesítést lekapcsol, mert a Tor hálózaton keresztül az értesítési üzenetek küldése nem lehetséges.

Szólj hozzá!

Címkék: keresőmarketing termék

süti beállítások módosítása