PR-cikk elhelyezés

Linképítés PR-cikkek megjelentetésével

seo pr linkepites

A blogban megjelenő Public relations cikk releváns szövege biztosítja a benne elhelyezett link hatékonyságát a megcélzott oldal Google előresorolásában. Ajánló weboldal: Termék - Árucikk - Szolgáltatás. Ajándékok. Honlapajánló.

A meddőség és ami mögötte van

2023.06.17. 09:32 seo-linképítő

meddoseg.jpg

Elkeserítő érzés, amikor egy fiatal pár gyermekvállalás mellett dönt, de nem járnak sikerrel. Hosszú huzavona szükségeltetik, mire kiderül, hogy melyik félnél van a hiba és van-e lehetőség arra, hogy közös gyermekük szülessen.

A problémát számos betegség is előidézheti

A nőknek vigyázni kell, hogy fenntartsák a szervezetük megfelelő zsírszintjét, ha ez ugyanis nincs meg, akkor felborulhat a hormonális egyensúly, így pedig akár még a peteérés is elmaradhat.

Milyen ételekkel fokozható a termékenység? (nőknek és férfiaknak egyaránt)

A magas mangán tartalmú ételek (amelyek fokozzák az ösztrogén hatását) kedvezően hathatnak a fogamzásra:

 • zab, barnarizs
 • húsfélék, belsőségek, szárnyasok
 • búza
 • szójabab, mandula
 • Graham kenyér
 • gesztenye
 • rozskenyér
 • borsó
 • zöld főzeléknövények
 • esszenciális zsírsavak: tengeri halak
 • A, B, C, E vitaminban gazdag ételek

TUDTA?

A C-vitaminnak köszönhetően a hímivarsejtek összetapadása jelentősen csökken, ami javítja a nemzőképességet!

A tudományos vizsgálatok bebizonyították, hogy az ondóban található hímivarsejtek száma jelentősen csökkent az elmúlt évtizedekben a férfiaknál. Ennek oka a stresszes életmódban, a helytelen táplálkozásban, a vegyszerekben és a környezetszennyezésben kereshető!

Szólj hozzá!

Címkék: vásárlás egészség életmód termék webáruház

Terasz és télikertek építése. Technológiák

2022.08.29. 15:41 seo-linképítő

terasz-telikert-epites.jpgTerasz építésekor tervezhetünk télikertet. Burkolás 

Betonozás, burkolás teraszépítésnél

Családi otthonok, magánházak építésekor a nyitott vagy zárt terasz megépítését gyakran "desszertként" hagyják a végéra. A fő munkák befejezése után kerül rá sor. Általában ebben a szakaszban sokan már kifogynak a forrásokból és a minőségi anyagokból. Ezért a terasz építésénél a többség kénytelen spórolni, olcsó fát rendelni a beépítéshez, burkoláshoz. Sajna, egy ilyen mulasztás később visszaüt, többletköltséget okozva, mert az olcsó, rossz minőségű deszkákból készült teraszok burkolatát minden évben kezelni, impregnálni (sokszor nem környezetvédelmi anyagokkal) kell.

Hogyan készítsünk tartós kültéri teraszt, amely képes ellenállni a természeti jelenségek pusztító hatásainak? Ha egy ilyen terasz beton alapra épül és kerete alumínium profilokból van felszerelve, a burkolás pedig kiváló minőségű WPC-lapokkal készült, nem kell aggódnunk. Stabil teraszunkon télikertet is létesíthetünk.

Szólj hozzá!

Címkék: kert otthon terasz

6 hasznos kerti gép gazdálkodók számára

2021.12.08. 08:53 seo-linképítő

Az alábbiakban összegyűjtöttünk 6 hasznos kerti gépet gazdálkodók számára, amikkel nagyban megkönnyíthető, hatékonyabbá tehető számos kapcsolódó munkafolyamat.

szerszamvaros.jpg

A kerti munka valamint a kerti gazdálkodók esetében számos gépre lehet szükség, hiszen ahány udvar annyi féle feladat, amikhez mind külön eszköz szolgál segítségünkre a precíz és biztonságos munkavégzés érdekében. A mostaniakban megemlítjük a 6 leghasznosabb kerti gépet gazdálkodók számára, amik segítségével egy munkafolyamat sem okozhat nehézséget a kert körül.

1, Kapálógép

Ahhoz, hogy növényeinknek a fejlődése gyorsan és egészségesen haladjon, szükségünk van arra, hogy rendszeresen eltávolítsuk a gyomokat valamint a földünk forgatása is hasznos ebben az esetben. Nagyon sokan tudják a gyomok rendszeres eltávolításának a fontosságát, de azt hogy a talajnak a forgatása mikben is segíthet minket, már kevesebben ismerik. Talajunk rendszeres forgatásával annak nedvességtartalmát őrizhetjük meg, ennek köszönhetően nem kell olyan gyakran öntöznünk.

Egy kapálógép ezekben az esetekben rendkívül hasznosnak bizonyul, hiszen sokat segíthetnek munkánkban ezen a téren. Találhatunk köztük elektromos valamint benzines verziókat is így kedvünk szerint választhatjuk ki a számunkra megfelelőt, ám azt jó, ha tudjuk, hogy a benzinesek ezen a téren jobbnak bizonyulnak.

2, Ágvágó

A faágak vágása valamint metszése korántsem egy egyszerű feladat, hiszen elérésük és hozzáférésük okozhat nehézségeket. Ágvágók területén megtalálhatjuk a hagyományosabb kivitelű kézi darabokat valamint az elektromosakat is egyaránt, amiknél egyaránt válogathatunk teleszkóppal rendelkező darabok közt is.

3, Láncfűrész

Egy láncfűrész nemcsak ipari munkák esetében jöhet jól, hanem otthon a ház körüli munkáknál is hasznát vehetjük, ami esetében jó, ha előre tudjuk, milyen célokra használnánk a gépet majd utána, ehhez igazodva választanánk ki a számunkra legmegfelelőbb darabot. Itt is megtalálhatjuk az elektromos valamint a benzinmotoros fajtákat, amik egyaránt nagyon jó megoldásnak számítanak, ám mégis a benzines az, ami jobb választás lehet számunkra, ha nagyobb munkákat is végeznénk, mint például fakivágást.

4, Elektromos permetezőgép

Egy kertész vagy gazdálkodó számára nélkülözhetetlen az, hogy megfelelő permetezővel rendelkezzen, hiszen ez a kulcsa annak, hogy egészségesek és kártevő mentesek legyenek a növényeik.

A permetezőgépek terén is számos kivitel közül válogathatunk, mint például az alábbiak:

 • kézi,
 • szivattyús,
 • akkumulátoros,

5, Fűnyíró

Napjainkban a fűnyírók terén is találkozhatunk benzines és elektromos típusokkal is, amik szerencsére egyaránt képesesek ugyanazt a teljesítményt nyújtani, így nem kell tartanunk attól, hogy az elektromos verziók kevesebbet tudnának. Elektromos kiviteleknél elmondhatjuk még, hogy használatukkal sokat tehetünk környezetünk védelméért, viszont sajnos áruk kicsit magasabb, mint a benzines verzióké.

6, Fűkasza/fűszegély nyíró

Nagyobb kertek esetében remekül jöhetnek a fűkaszák és a fűszegély nyírók, hiszen segítségükkel kertünkben azokon a részeken is könnyedén lenyírhatjuk a füvet, ahol amúgy nehéz feladat lenne egy rendes fűnyíróval. Ezen a téren is találkozhatunk elektromos valamint benzines típusokkal is, amik egyaránt alkalmasak bármilyen kert körüli feladat elvégzésére.

Szólj hozzá!

Címkék: termék kert otthon webáruház gépek

Milyen fülbevalót válasszunk az őszi szettünkhöz?

2021.09.23. 16:48 seo-linképítő

Az alábbiakban részletesebben foglalkozunk azzal, hogy milyen fülbevalót válasszunk az őszi szettünkhöz a jelenlegi divatirányzatok közül és honnan vásároljunk.

fulbevalo ekszerwebshop

 

Egy fülbevaló kiválasztása sosem egyszerű dolog, főleg akkor nem ha például egy őszi szettünkhöz választanánk ékszert. Ezért cikkünkben segítséget nyújtunk ahhoz, hogy milyen fülbevalót válasszunk az őszi szettünkhöz.

Aszimmetrikus fülbevalók

A 2021-es szezon őszi ékszer trendekből az egyik első helyen az aszimmetrikus fülbevalók állnak. Azok közül is a feltűnő és jellegzetes darabok kerülnek a középpontba.

Igazán különleges fülbevaló párokat rakhatunk össze ebben a trendben, akár színben és méretben eltérőket is, a lényeg hogy egy izgalmas aszimmetriát adjuk arcunkhoz egy fülbevaló pár segítségével.

Csillogó fülbevalók

Idén újra visszatér a húszas évek divatja mivel erre az időszakra a felszabadultság és a féktelenség volt a legjellemzőbb, lehetetlen nem szeretni ezt a stílust.

Ősszel minél csillogóbb egy ékszer annál divatosabbak vagyunk, erre a legjobb példák a Swarovski ékszerek, amik élénk ragyogást biztosítanak számunkra amivel könnyedén kitűnünk a tömegből ősszel is.

Szólj hozzá!

Címkék: divat ajándék ékszer termék webáruház

Amulettek a pozitív energiáért

2021.07.22. 16:47 seo-linképítő

A karkötő webshop termékei között számos pozitív energiájú amulettes darabot is találhatunk, amik közül biztosan mindenki talál tökéletes kiegészítőt.

ékszerwebshop amulett

Van pár olyan apró kiegészítő, amely pozitív hatással lehet az egészségünkre és a lelki világunkra egyaránt. A kis tárgyak mágikus erejét már az ókorban is ismerték, mint az egyiptomiak, mind pedig a görögök. Mivel ők hittek a pozitív energiában, így nem véletlenül tartották mindig maguknál ezeket a kiegészítőket. De vajon milyen amulettek léteznek manapság a pozitív energia jegyében?

Az amulettek története

Az állatfigurákat az ókorban főleg nyakláncként és ékszerként viselték előszeretettel. Emellett a talizmánok égitesteket, színes kavicsokat és kagylókat is formáltak, amiket azonban nemcsak kiegészítőként hordtak. Akik azonban hittek ezekben az amulettekben, ők úgy hitték, hogy valamiféle védőburokkal látták el magukat, amivel túlélhetnek bármilyen halálos járványt, esetleg háborút.

Ahogy telt az idő, úgy egyre kisebb jelentőségük volt ezeknek a kellékeknek. Az ókori hiedelmek azonban máig fennmaradtak, ráadásul még olyan személyek is jó szerencsét tulajdonítanak nekik, akik amúgy nem hívők. A talizmánok kínálata azonban mára már hatalmas lett, hiszen egyre többen gyártanak különleges ékszereket.

Szólj hozzá!

Címkék: ajándék termék webáruház

Prémium linképítő projektek - honlap-SEO

2021.07.20. 16:05 seo-linképítő

SEO cikk: Linképítés emelt szinten

seo-pr-cikk.jpgA kisvállalkozások és egyéni vállalkozók ritkán engedhetik meg maguknak, hogy budapesti keresőmarketing ügynökség szolgáltatásait vegyik igénybe. Kétségtelenül magas a prémium linképítés ára. ráadásul a szolgáltatás gyakran mást takar. Az olcsóbb megoldást keresők segítségükére siet a virtuális honlapszerviz azzal, hogy erős weboldalakon releváns szövegkörnyezetet épít prémium linkek elhelyezéséhez többek között az alább következő projektek keretében.

SEO célú PR cikkek megjelentetése

A SEO PR cikk olyan marketingszöveg, amely a keresőoptimalizálásban a releváns kontextus szerepét játssza. A publikálásuk célja, hogy a bennük elhelyezett link hatékonyan támogassa a hivatkozott weboldalt. A módszer igen népszerű, de nem szerencsés, ha a SEO-szakembernek egyedüli eszköze, mert a a bejövő linkek túl egytípusúak lesznek, ha mind cikkből származik.

Szólj hozzá!

Címkék: keresőmarketing seo linképítés

Auto-SEO: önfenntartó keresőmarketing

2021.07.02. 21:02 seo-linképítő

Amikor a felhasználó optimalizál

seo-google-elso.jpgElső helyen maradni a Google-keresőben még nehezebb, mint az oda kerülés. Egy ezzel kapcsolatos SEO-szakmai megfigyelés: ha a honlap optimalizálási kulcsszó nem túl preferált és sikerül az organikus találatok közt az első helyre kerülnöd, akkor könnyen előfordulhat, hogy további erőfeszítéseket már nem kell tenned, mert a feltornászott weboldal akkor is megtartja a top helyezést, ha később már nem támogatod, idővel akár a linprofilt is leépítheted.

Szólj hozzá!

Címkék: keresőmarketing seo

Laptop táska divat – és más kiegészítők

2021.06.28. 15:04 seo-linképítő

Márkás laptop táska a divat

- a linképítő.blog bemutatja ezen az optimalizált webfelületen a menő laptoptáskákat: termék marketing Google támogatással 

gucci-laptop-taska.jpegA Gucci a nyerő

Ha arra használjuk laptop számítógépünket, amire kitalálták: azaz ha magunkkal visszük mindenhová, akkor elengedhetetlen kellék a laptop táska. Ha pedig táskáról van szó, biztosak lehetünk abban, hogy a táskadivat is befigyel.

A notebook szállítására és védelmére szolgáló kiegészítőre elsősorban azoknak van rá szüksége, akik különböző helyen dolgoznak a táskakomputerrel, és élesen merül fel annak biztonságos szállítása. A mobil használat során a jól kialakított táska nemcsak védelmet nyújt a mechanikai sérülésektől, hanem számos egyéb tartozék is elfér benne, néhány pendrive, DVD, okmányok, legtöbb táskában a laptop töltő és kábel is elfér. Jó ha a táska fala, alja, rekeszei rázkódástól és ütődéstől védő anyagból készülnek. A szaküzletekben különböző színű és fazonú táskák közül választhatunk. De nemcsak itt akadunk rájuk. Hanem, bizony, a divatüzletekben és márkaboltokban is.

Szólj hozzá!

Címkék: divat termék linképítés

Infralámpa használata - Infraterápia

2021.06.24. 17:17 seo-linképítő

Hogyan használd az infralámpádat?

Ez a PR-cikk eligazít abba, hogyan és mire használd gyógyításra az infralámpát. A villanyárammal működő infra eszközök 5.000 Ft-tól beszerezhetők a webáruházak gazdag árucikk-kínálatából. Távoli infravörös sugarak alkalmazása a gyógyászatban és a terápiás célú otthoni kezelésben.

infralampa-infraterapia.jpgInfralámpa terápia

A látható fény a legismertebb elektromágneses sugárzás, fölötte az UV-sugárzási sáv, alatta az infravörös tartomány található. Mindhárom spektrumnak óriási a szerepe az ember szervezet működésében. Ismerjük például az ultraibolya fény romboló hatását (ez ellen védekezünk UV-szemüveggel, naptejjel), de ismerjük szerepét a D-vitamin termelődésében is. Az infravörös sugarak hatása is lehet káros, az erős hőhatás okozhat például égési sérüléseket, mégis inkább jótékony hatásairól ismerszik meg. A láthatatlan természetes infrafény, vagyis a hősugarak legfontosabb forrása a Nap, de előállíthatjuk mesterségesen is tűzrakással vagy az elektromos energia hőenergiává alakításával. Háztartásunkban például az infrafűtés eszközei végzik ezt a feladatot, de nyitott teraszokon is jól alkalmazható melegítésre például a kültéri infralámpa vagy más olyan hősugárzó berendezés, amely nem annyira a levegőt, hanem a hatókörébe eső objektumokat melegíti.

Szólj hozzá!

Címkék: egészség termék

Optimalizált műanyagok, lambéria

2021.06.20. 09:31 seo-linképítő

A műanyaggyártás optimalizálása

műanyag optimalizálás - seoA műanyag eszközöket egyelőre nem tudjuk nélkülözni. Környezetvédelmi szempontból a rotációs gyártás a legoptimálisabb megoldás IBC tartályok, műanyag ipari tálcák előállítására. Rotációs öntéssel gyárthatók a következő műanyag eszközök: lambéria, konténer, ciszterna, ipari tartály, folyadéktároló hordó, kármentő tálca, ivóvíz tároló hordó. A gyűjtőtálcák a folyadéktároló, négyszögletes IBC tartály alatt kerülnek elhelyezésre környezetvédelmi megfontolásból. Minden ipari műanyag tartály biztonságot érdemel, ahogy a benne tárolt veszélyes anyagok is. A gyártás is erre irányul, akár műanyaghegesztéssel, akár rotációs termoplaszt technológiával történik az eszközök és termékek előállítása.

Szólj hozzá!

Címkék: keresőmarketing termék

süti beállítások módosítása