PR-cikk elhelyezés

Linképítés PR-cikkek megjelentetésével

seo pr linkepites

A blogban megjelenő Public relations cikk releváns szövege biztosítja a benne elhelyezett link hatékonyságát a megcélzott oldal Google előresorolásában. Ajánló weboldal: Termék - Árucikk - Szolgáltatás. Ajándékok. Honlapajánló.

A sötét internet és a Facebook

2021.06.15. 17:35 seo-linképítő

SEO-hír: A sötét internetről is elérhető lesz a Facebook az Androidos platformon

Keresőmarketing és PR


sotet-internet.jpgOrbot jön az .onion helyett. A Facebook saját alkalmazásában legálisan használható támogatást az az androidos Orbot apphoz, mely a Tor Projecthez is hozzáfér. Az elvileg anonim hálózatról történő Facebookozás azonban továbbra sem lesz teljesen névtelen a keresőmarketing területén.

A közösségi oldal üzemeltetői az utóbbi időben rengeteg marketingfogással igyekeznek bővíteni, amúgy is népes felhasználói táborukat. Az antirasszista kampányüzenetek után, most a „privát” internet használóit célozták meg, tehát a rendszer androidos változatába integrálja a Tor képességeit.
Ahhoz, hogy elérhessük ezt, telepítenünk kel az Orbot appot okostelefonunkra , és a Facebook alkalmazás beállításaiban is engedélyeznünk kel azt. A program ezután minden értesítést lekapcsol, mert a Tor hálózaton keresztül az értesítési üzenetek küldése nem lehetséges.

PR kampány a Tor felhasználóiért

A Facebook már korábban próbálkozott azzal, hogy a Tor hálózatból érkezők számára elérhetővé tegyék az oldalt, akkor egy „.onion” oldalt hoztak létre, hogy a felhasználók azon keresztül csatlakozzanak a közösségi oldalhoz. Az új lehetőség bevezetését a Tor Project igazgatója is pozitívan értékelte, de felhívta a figyelmet arra, hogy az oldal üzemeltetőinek részéről ez csak egy marketing PR fogás, és nem a teljes anonimitást célozza meg. A cég által elvégzett változtatások és megoldások megerősíthetik a felhasználók bizalmát, az átlagfelhasználók számára azonban semmiféle változást nem jelentenek.

Keresőmarketing szakemberek szerint az anonimitást biztosító sötét internetről is elérhető lesz a Facebook bizonyos feltételek mellett, az Androidos platformon. A Facebook immár android platformon elérhetővé tette weboldalait és alkalmazásainak egy részét a Tor hálózatból érkezők számára is, bár sokak véleménye szerint ez pusztán csak egy SEO-kampányfogás.

Kulcsszavak Google kereséshez:Facebook, üzenet küldés, Tor, hálózat, kampány, Orbot, privát hálózat, onli marketing. PR-cikkek és sok minden más.

Szólj hozzá!

Címkék: keresőmarketing termék

A bejegyzés trackback címe:

https://linkepito.blog.hu/api/trackback/id/tr7416594400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása