PR-cikk elhelyezés

Linképítés PR-cikkek megjelentetésével

seo pr linkepites

A blogban megjelenő Public relations cikk releváns szövege biztosítja a benne elhelyezett link hatékonyságát a megcélzott oldal Google előresorolásában. Ajánló weboldal: Termék - Árucikk - Szolgáltatás. Ajándékok. Honlapajánló.

Optimalizált műanyagok, lambéria

2021.06.20. 09:31 seo-linképítő

A műanyaggyártás optimalizálása

műanyag optimalizálás - seoA műanyag eszközöket egyelőre nem tudjuk nélkülözni. Környezetvédelmi szempontból a rotációs gyártás a legoptimálisabb megoldás IBC tartályok, műanyag ipari tálcák előállítására. Rotációs öntéssel gyárthatók a következő műanyag eszközök: lambéria, konténer, ciszterna, ipari tartály, folyadéktároló hordó, kármentő tálca, ivóvíz tároló hordó. A gyűjtőtálcák a folyadéktároló, négyszögletes IBC tartály alatt kerülnek elhelyezésre környezetvédelmi megfontolásból. Minden ipari műanyag tartály biztonságot érdemel, ahogy a benne tárolt veszélyes anyagok is. A gyártás is erre irányul, akár műanyaghegesztéssel, akár rotációs termoplaszt technológiával történik az eszközök és termékek előállítása.

Környezetbarát és keresőbarát optimalizált műanyagok

Vagyis hát persze nem a műanyag tartályra és lambériára vonatkozik az optimalizálás, hanem arra a webáruházra és blogoldalra, amely erről a technológiáról és termék értékesítésről szól. Ez az eset a spontán SEO kategóriájába tartozik. Dogoztunk egy műanyag ablak témájú honlap optimalizálásán, és mint a nagyobb munkák esetébe gyakran, ehhez is külön tematikus blogot készített szakértőkből álló budapesti keresőmarketing ügynökségünk. Amely weboldalon persze csupán a műanyag ablakokról nem sikerült volna elég PR-cikket elhelyezni, így tágítottuk a témát, sort kerítve mindenféle és mindennemű mesterséges anyagokra, az abból készült tárgyakra, technológiákra vonatkozóan. Ezek sorában szerepelt a lambéria is, és az egyik poszt történetesen arról szólt, miként kell az elemeket felszerelni házilag, azaz mester segítsége nélkül.

Köszönhetően annak, hogy a blog általános optimalizálás alá esett, idővel magas MOZ DA értéket kapott a PR-cikk, és az említett posztja a nevezett művelet nevével - műanyag lambéria felrakása házilag - a Google keresőtalálatok első oldalára került. Ettől látogatottsága is megnövekedett és a sok kattintásnak köszönhetően maga a poszt, a blogtól függetlenül, önállóan is jó MOZ PA  értékre tett szert.

Műanyag lambéria felrakása házilag

Mint korábban írtuk, a magas látogatottságú weboldalak a SEO szolgáltató rendszer mozgatórugói lettek, így meg kell becsülni, innen is megy egy link, meg még máshová is:

A második link egy agyonoptimalizált helyről átmentett néhány régi post, voltaképp csak az oda még be-befutó kattintások átirányítottsága miatt fogadta el az átköltöztetés felkínálását a szolgáltató részéről, miután a Google kereső első oldalára került, Kulcsszavak: keresőmarketing, műanyag termék gyártás, seo szakértő szolgáltatás

Szólj hozzá!

Címkék: keresőmarketing termék

A bejegyzés trackback címe:

https://linkepito.blog.hu/api/trackback/id/tr5216599170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása