PR-cikk elhelyezés

Linképítés PR-cikkek megjelentetésével

seo pr linkepites

A blogban megjelenő Public relations cikk releváns szövege biztosítja a benne elhelyezett link hatékonyságát a megcélzott oldal Google előresorolásában. Ajánló weboldal: Termék - Árucikk - Szolgáltatás. Ajándékok. Honlapajánló.

Infralámpa használata - Infraterápia

2021.06.24. 17:17 seo-linképítő

Hogyan használd az infralámpádat?

Ez a PR-cikk eligazít abba, hogyan és mire használd gyógyításra az infralámpát. A villanyárammal működő infra eszközök 5.000 Ft-tól beszerezhetők a webáruházak gazdag árucikk-kínálatából. Távoli infravörös sugarak alkalmazása a gyógyászatban és a terápiás célú otthoni kezelésben.

infralampa-infraterapia.jpgInfralámpa terápia

A látható fény a legismertebb elektromágneses sugárzás, fölötte az UV-sugárzási sáv, alatta az infravörös tartomány található. Mindhárom spektrumnak óriási a szerepe az ember szervezet működésében. Ismerjük például az ultraibolya fény romboló hatását (ez ellen védekezünk UV-szemüveggel, naptejjel), de ismerjük szerepét a D-vitamin termelődésében is. Az infravörös sugarak hatása is lehet káros, az erős hőhatás okozhat például égési sérüléseket, mégis inkább jótékony hatásairól ismerszik meg. A láthatatlan természetes infrafény, vagyis a hősugarak legfontosabb forrása a Nap, de előállíthatjuk mesterségesen is tűzrakással vagy az elektromos energia hőenergiává alakításával. Háztartásunkban például az infrafűtés eszközei végzik ezt a feladatot, de nyitott teraszokon is jól alkalmazható melegítésre például a kültéri infralámpa vagy más olyan hősugárzó berendezés, amely nem annyira a levegőt, hanem a hatókörébe eső objektumokat melegíti.

A gyógyászatban is használják klinikai körülmények között az infrasugarakat, sőt, a szakemberek számos betegség otthoni kiegészítő kezelésére is ajánlják az üzletekben és webáruházakban megvásárolható infralámpák alkalmazását. Sugárzó hatásukkal ezek a készülékek gyógyulási folyamatot indítanak el vagy gyorsítanak fel szervezetünkben. A hőhullámok mélyen a bőrbe hatolnak és biológiai hatásuk elsősorban az, hogy elősegítik az erek kitágulását, a vérkeringés javulását, és ezzel például gyorsítják a gyulladások megszűnését.

Nem árt az óvatosság az infrahasználatban

Az infralámpa első alkalmazása után felléphet rövid idejű közérzetromlás, és akár kis mértékű fájdalomnövekedés is. Ez az állapot 3–4 óra múlva megszűnik, és a következő alkalommal már inkább javulást észlelünk. A megfelelő hatás eléréséhez legalább 10–15 alkalom, alkalmanként 15–30 perc kezelés szükséges.
A lámpát a kezelt testfelülettől 30–40 cm-re helyezzük el.

A kezelés során figyelembe kell venni a beteg korát, bőrének állapotát, az infravörös sugárzással szembeni érzékenységét.

Infralámpák - orvosi infraterápia

A legtöbb infrabolt webáruház kínálatában talál infralámpát. Tippek: mire jó az infralámpa?

Az infraterápia célja lehet:

  • az értágítás, a várnyomáscsökkentés
  • a vérkeringést serkentése
  • az anyagcsere-zavarok csillapítása
  • a gyulladásgátlás
  • az ízületi bántálmak csökkentése
  • trofikus hatás elérése
  • görcsoldás
  • idegműködés stabilizálása
  • immunerősítés

Infralámpás terápia otthon

Kiemelten ajánlható az infralámpás otthoni kezelés ezeknek a panaszoknak az enyhítésére:

  • Ízületi panaszok, izomfájdalmak, görcsök. A hőtartományú infravörös sugarak hatására fokozódik a véráramlás. Az intenzív vérkeringés több oxigént, tápanyagot továbbít a kezelt területre, ezzel felgyorsul az ízületi gyulladás enyhülése, megszűnnek az izombántalmak. Elősegíti a húzódások, sérülések után az izomszövet gyógyulását.
  • Meghűléssel, influenzával összefüggő felső légúti panaszok. Klinikailag igazolt tény, hogy az infravörös sugárzók hatékonyan alkalmazhatók a hűléses, bakteriális vagy vírusos megbetegedések (nátha, köhögés, hörghurut, mandulagyulladás, arcüreggyulladás) kezelésére és gyógyítására.
  • Hámréteg sérülése, bőr- és nyálkahártya-sérülések. Az infrasugarak hatékonyak különböző bőrgyógyászati problémák kikúrálásában: pattanásos bőr, lassan hegedő sebek, bőrirritáció, gombás bőrbetegségek. Otthoni kezelés előtt orvosi konzultáció szükséges.
  • Rossz vérkeringés, magas vérnyomás. A szóban forgó gyógyászati segédeszköz javallott a magas és ingadozó vérnyomás terápiájában. Az infravörös sugarak révén való rendszeres kezelés megelőzi a hipertóniás krízis kialakulását és a vérkeringés összeomlását.
  • Nem gennyes jellegű belső gyulladások. A hosszúhullámú (ún. távoli) infrasugarakkal végzett terápia nemcsak a bőr külső hámrétegeire hat pozitívan, hanem eredményes egyes belső szervek nem gennyes jellegű-, illetve szubakut gyulladásos megbetegedéseinek megszüntetésében. Kiegészítő, rásegítő kezelésként ajánlható egyes máj-, tüdő- és urológiai és nőgyógyászati megbetegedések terápiájában – csakis orvosi kontroll mellett.

További információk:

Az infratermékek sorában a lámpákon kívül számos más melegítő berendezést is számon tartunk, ilyenek az elektromos fűtésben innovatív szerepet játszó New Age infrapanelek és az S3 szériás nagy teljesítményű infra sötétsugárzók.

Szólj hozzá!

Címkék: egészség termék

A bejegyzés trackback címe:

https://linkepito.blog.hu/api/trackback/id/tr1816603824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása